Nie pamiętasz hasła?
Przez Kamil K. 18 Stycznia 2021 w [M]Warsztat
Czy w śród bambetli są butelki rakiji??
39
7
4
20 Sty
8
18 Sty
5
19 Sty
24 Mar
Kamil K. 39 posts
makinen 7 posts
piotrkur 4 posts
M.A.V. 4 posts
20 Sty 2021
8 posts
18 Sty 2021
5 posts
19 Sty 2021
24 Mar 2021
10 Lipca 2021
Wykoncypowałem sobie taką prostą i małą podstaweczkę, ale żeby nie było całkiem prosto, to jest siatkowany płotek a'la polskie RODOS. Pozdrowienia
3 Lipca 2021
Cześć, Praktycznie wszystkie elementy dopancerzeń na miejscach, poza płytą na okno pasażera. Cioranie przebiegało następująco. - Buff+ szary na lakier do wł
23 Lipca 2021
Cześć, TAM też bliżej końca niż dalej. Umiejscowiłem 95% bambetli na miejscu. Do wymiany pójdzie jeszcze ta niby-płachta namiotowa w kamo JNA, bo spieprzyłem z nią robotę przy układaniu.
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.
Rekomendowane odpowiedzi