GreGG24 Napisano 20 Stycznia 2021 Share Napisano 20 Stycznia 2021 Nie ukrywam, że mam słabość do modeli tej firmy. Nie ma z nimi zbyt wiele roboty, szybko się skleja i można poświęcić się temu, co lubię najbardziej, malowaniu i aplikacji efektów tzw. 'weatheringu'. Model ten trochę poczekał na swoją kolej na "Półce Zagłady", bo po zrobieniu z pasków Plastructu dolnych mocowań na bokach kadłuba nie miałem pomysłu na pręty biegnące nad nimi. Ostatecznie zrobiłem je z Plastructu (trójkątne uchwyty wycinane skalpelem z paska grubości 1,6 mm) i grubych włosów od miotły Potem już poszło z górki. Podkład, farba bazowa, pin wash, pigmenty. Na koniec trochę "szpejów" na boki, głównie Black Dog i kawałek łańcuszka ze sklepu dla nastolatek. Dodatkowy karabin maszynowy wraz z uchwytem z odzysku (niewykorzystana ramka z Centuriona Shot Kal). Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Na żywo wygląda lepiej, niż na zdjęciach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Bardzo sympatycznie to wygląda, eleganckie malowanie i brudzing, jest potencjał w tych S-modelach. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi