robertmodelarz Napisano 15 Lutego 2021 Autor Napisano 15 Lutego 2021 Jak skołuję liście to wypróbuję jakieś wodne kleje np. na bazie wikolu. Odpada specyfik Miga GRAVEL & SAND- żre farbę. Do sprawdzenia jest też zwykły UNIGRUNT. Cytuj
robertmodelarz Napisano 26 Lutego 2021 Autor Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) Czekam na maszynkę do liści. Jak przyjdzie-dorzucę do modelu liście i założę liny. Na chwilę obecną Wołna delikatnie potraktowana różnymi specyfikami ze stajni AK Interactive i Ammo Mig. Kolor zdecydowanie ściemniał. Nauczka na przyszłość- model trzeba bardziej rozjaśniać. Edytowane 23 Sierpnia przez robertmodelarz 4 Cytuj
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2021 Autor Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) Przyszła maszynka do wycinania liści. Nazbierałem i wysuszyłem parę lisków, potem ciach.....Kupiłem za stówę prymitywny namiot bezcieniowy z oświetleniem LED. T-55 Wołna dostał metalowe liny i tyle w temacie, Zapraszam do galerii. Edytowane 21 Marca 2021 przez robertmodelarz 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Czy ktoś coś wie na temat T-55 AM Merida w skali 1/35 - np. konwersja druk 3D? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez robertmodelarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi