robertmodelarz Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 Jak skołuję liście to wypróbuję jakieś wodne kleje np. na bazie wikolu. Odpada specyfik Miga GRAVEL & SAND- żre farbę. Do sprawdzenia jest też zwykły UNIGRUNT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 Czekam na maszynkę do liści. Jak przyjdzie-dorzucę do modelu liście i założę liny. Na chwilę obecną Wołna delikatnie potraktowana różnymi specyfikami ze stajni AK Interactive i Ammo Mig. Kolor zdecydowanie ściemniał. Nauczka na przyszłość- model trzeba bardziej rozjaśniać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 No pięknie. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) Przyszła maszynka do wycinania liści. Nazbierałem i wysuszyłem parę lisków, potem ciach.....Kupiłem za stówę prymitywny namiot bezcieniowy z oświetleniem LED. T-55 Wołna dostał metalowe liny i tyle w temacie, Zapraszam do galerii. Edytowane 21 Marca 2021 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Czy ktoś coś wie na temat T-55 AM Merida w skali 1/35 - np. konwersja druk 3D? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi