Adams M1A1 Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Szukałem czy był gdzieś założony wątek w Nowościach dotyczący firmy Merit ale na pierwszych 10-ciu stronach nie znalazłem ,więc zamieszczam go tutaj. Trałując jak zwykle w pracy Internet natrafiłem na taką ciekawostkę- mianowicie nie jest to kolejny hitlerowski wczesny mid late early Tygrys z zimeritem lub bez , ale całkowite novum czyli amerykańska ciężarówka M923A2 Big Foot w skali 1/35 o taka: https://plastmodel.pl/p/5/50027/i-love-kit-63514-m923a2-military-cargo-truck-1-35-po-1945-skala-1-35-pojazdy-i-bron-pancerna.html Napiszę tak, przez lata skazani byliśmy na wyroby włoskiej Italeri pełne uproszczeń charakterystycznych dla wczesnych modeli , do których obowiązkowo trzeba było zakupić blaszki Eduarda, i zestaw waloryzacyjny Legenda, Po obejrzeniu wygląda smakowicie ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach np. nie podoba mi się ta kabina odlana razem z kabiną ale są gusta i guściki, no i cena na razie trochę zaporowa . Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 5 godzin temu, Adams M1A1 napisał: diabeł tkwi w szczegółach np. nie podoba mi się ta kabina odlana razem z kabiną Faktycznie, diabeł to chyba odlewał A tak przy okazji, to dziwne bardzo, że na nowy model akurat tego pojazdu trzeba było tak długo czekać. No ale 5 godzin temu, Adams M1A1 napisał: nie jest to kolejny hitlerowski wczesny mid late early Tygrys z zimeritem lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 11 Lutego 2021 Autor Share Napisano 11 Lutego 2021 6 godzin temu, kubisz napisał: Faktycznie, diabeł to chyba odlewał Oj tam po zmianie byłem taki trochę zakręcony kiedy to pisałem , miało być kabina odlana razem z plandeką. 6 godzin temu, kubisz napisał: A tak przy okazji, to dziwne bardzo, że na nowy model akurat tego pojazdu trzeba było tak długo czekać. No ale Italerka robiła dużo fajnych pojazdów np. 8 " haubicoarmatę M110 ,gdzie mnóstwo hydrauliki na wierzchu popełniłem kiedyś takiego M110 ale tam to była rzeźba praktycznie wszystkiego od podstaw . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi