michal78 Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Zrobiony w mniej niż tydzień (miał mi wypełnić czas oczekiwania na klaki do Herculesa które leciały z USA) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Ciekawe maleństwo, ale wydaje mi się, że wash jest jednak za ciemny, przytłacza. No i był robiony przed kalkami, a powinien być po. Edytowane 18 Lutego 2021 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 Trochę jest, fakt. Chociaż na żywo odznacza się trochę mniej niż na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo wdzięczny model do budowy Podoba mi się, choć też, na zdjęciach, wash wygląda "mocno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Fajnie sklejony, ale wash zdecydowanie za wyraźny, zwłaszcza przy tej skali. Porównaj sobie ze zdjęciami samolotu w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 19 Lutego 2021 Autor Share Napisano 19 Lutego 2021 (edytowane) Za mocny jest, wiem... Chociaż przyznam ze lubię efekt wyraźnego washa ale tutaj rzeczywiście przesadziłem, Revell ma nieco głębsze linie podziału i chyba to dało taki efekt bo samego washa zawsze używam tego samego (Mig Ammo) Edytowane 19 Lutego 2021 przez michal78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn1per Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 opowiesz cos wiecej o podziale blach, to tylko wash? czy moze podczas malowania tez coz robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Wash tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Nigdy nie robiłem takich maleństw ale przy tej skali to chyba bardzo trudno jest zrobić wash, który będzie dobrze wyglądał. Sam modelik bardzo sympatyczny. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Bardzo ładnie wyszedł. Faktycznie wash mógł być trochę łagodniejszy. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez piotr2498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Jak już pisałem model bardzo sympatyczny. Warsztat masz dobry ale tło zdjęć to raczej słabe. Jak na galerię to przydałyby się zdjęcia na jednolitym jasnym tle. Będzie dużo lepiej to wyglądać. I za dużo zapałek. Jedno pudełko wystarczy. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Pudełko zapałek to mój znak rozpoznawczy i nieodłączny element wszystkich zdjęć Daje możliwośc lepszego uchwycenia modelu który jest na podwyższeniu a dodatkowo pokazuje jego skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Jasne. Teraz rozumiem. Nie śledziłem Twoich wcześniejszych galerii i pomyślałem, że to przypadkowe. Napisałem jak ja bym to zrobił. Ja dałbym jedno zdjęcie z elementem porównawczym a pozostałe już dałbym bez bo dla mnie osobiście to powtarzanie nic już nie wnosi. Ale rozumiem Twoje podejście do tematu. Z tym tłem do robienia zdjęć w sumie to też jest tylko takie moje oczekiwanie. Ja to chciałbym tak widzieć. Mam nadzieję, że mojego wpisu nie odebrałeś negatywnie. No to czekamy na następne zdjęcia z zapałkami. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi