Adamo722 Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Witam Węgierski Toldi II front wschodni Rosja 1943 Jednostka nieznana. I dla porównania wielkości z T-34 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Fajnie wyszedł. Widzę, że też zgoliłeś kółka zębate Czepiłbym się może trochę odcieni, bo są znane oryginalne, a nie tylko koloryzowane zdjęcia, ale to już Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Fajny "czołgutek". Brawo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Opłaca się składać? Jakieś babole, nadlewki itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 5 godzin temu, GreGG24 napisał: Fajnie wyszedł. Widzę, że też zgoliłeś kółka zębate Czepiłbym się może trochę odcieni, bo są znane oryginalne, a nie tylko koloryzowane zdjęcia, ale to już Twój wybór. Chciałem żeby było tak jak tutaj generalnie malowałem Pactrą kolorkami od Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 5 godzin temu, SympatycznyJanek napisał: Opłaca się składać? Jakieś babole, nadlewki itd. ? Sklada się jak klocki Lego:) Polecam, jakość naprawdę ok ja trochę pocieniłem błotniki z przodu i tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Wypicowany jak by sam adm. Horthy na wizytację miał przyjechać - czemu nie? Ja bym tylko gąsienice inaczej pomalował. Całe wytarte do białego czystego metalu to się chyba nie zdarzało. A jeżeli nawet mocno się wytarły to koło napędowe i napinające też by wytrzeć warto było w miejscach styku z gąsienicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 Gaski to temat rzeka ale przetre zęby kol i zęby gasek srebrnym jak lupę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Share Napisano 23 Lutego 2021 18 godzin temu, Michal_G napisał: Wypicowany jak by sam adm. Horthy na wizytację miał przyjechać - czemu nie? Ja bym tylko gąsienice inaczej pomalował. Całe wytarte do białego czystego metalu to się chyba nie zdarzało. A jeżeli nawet mocno się wytarły to koło napędowe i napinające też by wytrzeć warto było w miejscach styku z gąsienicami. Wedle życzenia przemalowałem gąski i wytarłem zęby kół oraz dorobiłem osłony druciane reflektorów i urwaną wczoraj osłonę wizjerów kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Fajny model. Gratuluję wykonania. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 25 Lutego 2021 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Układ napędowy klasę lepszy po przeróbkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi