cayman Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 W wątku warsztatowym u Kolegi Bartka wrze ,żeby nie powiedzieć że gorąca linia ,to wrzucam coś dla relaksu i uspokojenia emocji. Model zrobiony na spokojnie i bez większych przygód ,a jak coś tam po drodze spaprałem to i szybko poprawiłem. Teraz piszę to młodym i początkującym: Żeby nie było ,że jak doświadczony modelarz to mu wszystko wychodzi idealnie. Otóż nie ,zawsze może wystąpić jakaś nieprzewidziana niespodzianka !!! W wątku warsztatowym pokazałem parę sztuczek, co i jaką techniką można zrobić , także Kolega Toled może ruszać do boju ze swoim H2R-em . To tyle w temacie ,a teraz coś dla oka. Na białym tle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Dobrze, że zabrałem się za Lambo, zanim dojdę do H2R, Twoja praca dawno pójdzie w niepamięć i nikt nie będzie potrafił jej odnaleźć i porównać Nie no, myślę, że H2R to będzie przyjemność, nawet jeśli trzeba w nią włożyć trochę czasu i wysiłku. Btw. Wszystkie słodkości od kolegi Caymana dotarły, więc bez wymówek będę musiał zrobić tego H2R Edytowane 23 Lutego 2021 przez toled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Można się już na jazdę testową zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 23 Lutego 2021 Autor Share Napisano 23 Lutego 2021 11 godzin temu, toled napisał: Wszystkie słodkości od kolegi Caymana dotarły, więc bez wymówek będę musiał zrobić tego H2R Nie ,,będę musiał ", a chciał pełen energii rozkoszując się przy pracy i słuchając Mozarta jak napisał Kolega Dorotka , albo Rammsteina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi