Krzysiek B Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) Cześć, Ufff, wreszcie dobrnąłem do końca Zestaw jest dosyć pracochłonny i wymagający, ale bardzo przyjemny w budowie. Jedyna rzecz, która budziła moje wątpliwości i obawy o efekt końcowy to gumowe opony podwozia głównego. W swoim wymieniłem je na żywiczne firmy Aires. Reszta z pudła jak fabryka dała Model przedstawia samolot na którym latał F/L Władysław Gnyś z 316 Dywizjonu Myśliwskiego w 1943 roku. Kalkomanie Cartografu pochodzą z zeszytu Topcolors "Polish Spitfires". Tak wiem, litera Z na prawej stronie kadłuba troszkę mi "popłynęła" Edytowane 27 Lutego 2021 przez Krzysiek B 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Super wyszedł, kawał modelu. U mnie czeka szesnastka z kroplowa owiewką. Dodawałeś coś oprócz kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 27 Lutego 2021 Autor Share Napisano 27 Lutego 2021 A tak, prawie zapomniałem- jeszcze eduardowy zestaw Löök czyli tablica przyrządów i pasy. Szesnastka też chodzi mi po głowie bo... mam kalkomanie do tego jeszcze jeden Mk IXc tym razem późny, może pomęczyć się z Mk II Revella... Ale jak na razie to kupiłem sobie to... najpierw kupiłem, a później zacząłem się zastanawiać gdzie ja to postawię. Witryna DETOLF niestety go nie pomieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Fajny tylko mi okopcen brakuje na pokrywach taka nowka niesmigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 28 Lutego 2021 Autor Share Napisano 28 Lutego 2021 Wiem, że wsadzę kij w mrowisko, ale jeśli chodzi o okopcenia na pokrywach silnika to... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Full nowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi