zablo1978 Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Witam. Kolejnym nowym nabytkiem jest czołg lekki Vickers E w wersji dwuwieżowej, jak większość modeli FtF fajny mały i dość dokładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Całkiem całkiem! Drobiazgi: - wydech do rozwiercenia - gąsienice zbyt srebrne. Jeżeli miało to imitować mocno wytarte gąsienice to trzeba by wytrzeć też koło napędowe i napinające w miejscu styku z gąsienicami - kolory jak dla mnie zielony za ciemny a brązowy za jasny ale to może być kwestia fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Fajny. Mam go na etapie: malowany kolorem podstawowym, Właśnie mnie namówiłeś żeby podgonić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi