kermeet Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Teraz, _OldMan_ napisał: 1 minutę temu, _OldMan_ napisał: Krawędzi natarcia śmigła. aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) To chyba będziesz miał błąd. Z tym kołpakiem to raczej śmigło drewniane. Tam były kwestie wyważenia i metalowe śmigło z powiększonym kołpakiem średnio mi się widzi. Ale podkreślam to 'chyba', bo na serio nie umiem w Hurricane'y. To szkoda, że bez źródła tej siatki. Nigdy nie spotkałem się z taką informacją, a wszystkie, znane mi opisy i rysunki drewnianych Rotoli temu przeczą. Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Poprawka chwila moment, upierdliwy będę . Rzuć okiem jak to wyglądało: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermeet Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2021 No faktycznie nie ma obić. Zamaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermeet Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Śmigło zamalowane. Pomalowałem też podstawkę, przyciemniłem trochę obicia na skrzydłach, dokleiłem detale.... koniec. Zdjęcia lepszej jakości wkrótce w galerii końcowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermeet Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Model skonczony, zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi