Bartosz Ciesielski Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 U mnie z działalnością modelarską to niestety jak w tym starym dowcipie z głuchym muzykiem. Dwie godziny strojenia, 5 minut grania. Cudów nie będzie. Pozdrawiam. Andrzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Ty model ogarniaj a nie komentuj posty w zabawny sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Tego tutaj powolutku zacząłem ogarniać, dostał już kolorek ale poszedł do poprawki i prezentacji jeszcze nie będzie. Cała para poszła w zakończenie SU-100, któremu w połowie projektu musiałem zrobić transplantację błotników. Pozdrawiam, Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 a warsztaty to gdzie, pytam się ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2022 W starym porzekadle było "Kto pyta nie błądzi". W nowszej wersji było "Kto pyta pracuje w Służbie Bezpieczeństwa". Teraz to ja się już boję pytać. Galeria Suki będzie. Warsztatu nie będzie. Długa historia. Może coś opiszę w galerii. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 Chciałem poinformować, że mój projekt wciąż żyje i po zakończeniu zmagań z SU-100 zmierza ku końcowi. Udało mi się pomalować Berdka robiąc wcześniej preshading. Na zdjęciach coś tam widać. W oryginale wygląda to nieco lepiej. Następny update już wkrótce czyli za jakieś pół roku, no chyba że się sprężę nieco. Pozdrawiam. Andrzej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Ładny aż się prosi o koła z żywicy i anteny RB modela do ala bmp-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 O kołach myślę. Zobaczę jak mi wyjdzie reszta. Jak mi się spodoba to mu zafunduje. Anteny muszę przepatrzeć. Czy faktycznie warte tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Ciekawa sylwetka tej furki. Jakby jej dać czarny mat, wielkie alufelgi i parę bajerancko błyszczących luf to batmobil jak się patrzy podglądam dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2022 Batmobil mówisz? No nie wiem. Chyba jestem konserwa bo jednak pozostanę przy klasyku. Będzie komandos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Grudnia 2022 Share Napisano 8 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 17:35, Endrju napisał: Batmobil mówisz? No nie wiem. Chyba jestem konserwa bo jednak pozostanę przy klasyku. Będzie komandos. Brawo komandos modelarstwa robi w desancie!!!! W pełni popieram pierwotny pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi