Adams M1A1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Jak w temacie kupię/wymienię/przyjmę wieżę do T72M1 w skali 1/35 z modelu Tamiya nr kat. 35160 może ktoś kiedyś gdzieś wymieniał na produkty węgierskiego SBS-u i mu zalega to z chęcią przygarnę . Pozdrawiam A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) Zapytaj Flachentego on robił T-72 z wieżą chyba SBS, ale nie będziesz miał kompletnej. Z modelu trzeba przeszczepić włazy i rurę oraz reflektory., nie wiem jak z podstawą. Edited March 14, 2021 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ja mogę oddać taką z tamiya - ale jest niekompletna, bo część "dynksów" przenosi się do SBS model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Załatwione. Temat do zamknięcia. Pozdr. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts