Adams M1A1 Napisano 14 Marca 2021 Share Napisano 14 Marca 2021 Jak w temacie kupię/wymienię/przyjmę wieżę do T72M1 w skali 1/35 z modelu Tamiya nr kat. 35160 może ktoś kiedyś gdzieś wymieniał na produkty węgierskiego SBS-u i mu zalega to z chęcią przygarnę . Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Marca 2021 Share Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Zapytaj Flachentego on robił T-72 z wieżą chyba SBS, ale nie będziesz miał kompletnej. Z modelu trzeba przeszczepić włazy i rurę oraz reflektory., nie wiem jak z podstawą. Edytowane 14 Marca 2021 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 14 Marca 2021 Share Napisano 14 Marca 2021 Ja mogę oddać taką z tamiya - ale jest niekompletna, bo część "dynksów" przenosi się do SBS model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Marca 2021 Autor Share Napisano 29 Marca 2021 Załatwione. Temat do zamknięcia. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi