matejson Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Jako, że dawno już nic nie pokazywałem na tym forum przedstawiam co ostatnio wydłubałem z modelu firmy UM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Super w każdym calu. To jeden z tych genialnych modeli. Moje pytanie- wiaderko z czego?? PS.Niedługo wrzucę swoją jagę żeby zrównoważyć poziom na forum, bo takie modele to strasznie zawyżają....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Bardzo zgrabny i elegancki maluszek. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Wooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!! a większe zdjątka wrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Dzięki chłopaki. Moje pytanie- wiaderko z czego?? Żywica firmy Mars a większe zdjątka wrzucisz? Już nie da rady.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Majstersztyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi