lejgo_inc Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Weź tu teraz coś zaplanuj. Zgodnie z tradycją nieodbywania różnych wydarzeń w 2020 WMS się nieodbył. Nic nie wskazuje na to żeby 2021 był pod tym względem inny. Nastawiamy się optymistycznie na 2022 i zapraszamy już teraz na weekend 9-10 kwietnia do LZN we Wrocławiu. Szczegóły... w miarę rozwoju sytuacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Czerwca 2021 Super Moderator Share Napisano 24 Czerwca 2021 Pod jakim hasłem będzie się tym razem odbywał? Może uda mi się coś przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 W dniu 24.06.2021 o 18:00, Marcin Rogoza napisał: Pod jakim hasłem będzie się tym razem odbywał? Może uda mi się coś przygotować Pod takim samym jak miał się odbyć, zmieniamy jedynie datę Gdyby pamięć nie ten tego... to przypominam: Z kamerą wśród zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 W tym roku znowu się nie odbędzie.Może w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi