Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sprzedam duży stojak narożny na farby Hobby Zone. Stojak pod farby Tamiya/Gunze/ AK RC i inne w słoiczkach 36mm

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Mogę wysłać paczkomatem, postaram się zapakować tak aby się nie połamało.

Cena 40zl. Plus 12 przesylka

IMG_20210318_131602_1.jpg

Edytowane przez Moses
  • Moses changed the title to [S] stojaki sojaczki organizery
Napisano (edytowane)

Okrągły stojak na pędzle wykonany przez forumowego kolegę Ppompka. Solidna robota z HDFu. Nie pamiętam po ile chodzą, 30zl chyba będzie rozsądną ceną

IMG_20210318_142231.thumb.jpg.841e3ed86cf993afe7af288ca09bd510.jpg

Organizer na narzędzia wykonany także przez Ppompke. 30 zł

IMG_20210318_142256.thumb.jpg.7e2131d299604c27204efbb6a61d3473.jpg

Do wszystkiego trzeba doliczyć koszty przesyłki paczkomatem

Edytowane przez Moses
Napisano

Cześć!

Nie chciałbym tu psuć zabawy, ale nasuwa mi się taka uwaga, że pędzle równie dobrze sobie stały w puszcze po orzeszkach ziemnych albo w słoiku po pasztecie (bardzo luksusowy, grube szkło) - a te można mieć w prezencie i bardzo ekologicznie... Gorzej, że jedna miła pani w sklepie dla artystów powiedziała mi, że nie jest korzystne trzymać pędzle (zaraz po czyszczeniu) włosiem do góry, bo woda/rozpuszczalnik wtedy najdłużej trzyma się pod skuwką i rozwala klej, który tam trzyma włosie razem, co ma ujemny wpływ na żywotność pędzla. Jej zalecenie żeby pędzle suszyć w poziomie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Paweł

Napisano

A kysz! Psujesz zabawę!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.