Moses Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Sprzedam duży stojak narożny na farby Hobby Zone. Stojak pod farby Tamiya/Gunze/ AK RC i inne w słoiczkach 36mm Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Mogę wysłać paczkomatem, postaram się zapakować tak aby się nie połamało. Cena 40zl. Plus 12 przesylka Edytowane 19 Marca 2021 przez Moses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Okrągły stojak na pędzle wykonany przez forumowego kolegę Ppompka. Solidna robota z HDFu. Nie pamiętam po ile chodzą, 30zl chyba będzie rozsądną ceną Organizer na narzędzia wykonany także przez Ppompke. 30 zł Do wszystkiego trzeba doliczyć koszty przesyłki paczkomatem Edytowane 19 Marca 2021 przez Moses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 Cześć! Nie chciałbym tu psuć zabawy, ale nasuwa mi się taka uwaga, że pędzle równie dobrze sobie stały w puszcze po orzeszkach ziemnych albo w słoiku po pasztecie (bardzo luksusowy, grube szkło) - a te można mieć w prezencie i bardzo ekologicznie... Gorzej, że jedna miła pani w sklepie dla artystów powiedziała mi, że nie jest korzystne trzymać pędzle (zaraz po czyszczeniu) włosiem do góry, bo woda/rozpuszczalnik wtedy najdłużej trzyma się pod skuwką i rozwala klej, który tam trzyma włosie razem, co ma ujemny wpływ na żywotność pędzla. Jej zalecenie żeby pędzle suszyć w poziomie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 A kysz! Psujesz zabawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi