sianko Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Witam! To mój kolejny zaliczony szmatopłat. Samolot w malowaniu kapitana T.B.McCudden'a 1917. Fotki niestety nienajlepsze, ale coś tam na nich widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Wygląda elegancko - robiłeś coś z fakturą płatów PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Wygląda elegancko - robiłeś coś z fakturą płatów PZDR Witam! Tam gdzie widać ożebrowanie, chciałem uzyskać efekt lekko poprzecieranego i wypłowiałego płótna. Użyłem do tego rozcieńczonej olejnej białej farby a jej nadmiar wycierałem patyczkiem kosmetycznym. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Bardzo starannie wykonany modelik. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Podoba mi się ten patent z płótnem, fajnie malujesz. Tak jak i cały model fajny jest- da się jednak z dobrymi skutkami posklejać leciwe przecież wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Mi też sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi