sianko Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Witam! To mój kolejny zaliczony szmatopłat. Samolot w malowaniu kapitana T.B.McCudden'a 1917. Fotki niestety nienajlepsze, ale coś tam na nich widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Wygląda elegancko - robiłeś coś z fakturą płatów PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 Wygląda elegancko - robiłeś coś z fakturą płatów PZDR Witam! Tam gdzie widać ożebrowanie, chciałem uzyskać efekt lekko poprzecieranego i wypłowiałego płótna. Użyłem do tego rozcieńczonej olejnej białej farby a jej nadmiar wycierałem patyczkiem kosmetycznym. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Bardzo starannie wykonany modelik. Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Podoba mi się ten patent z płótnem, fajnie malujesz. Tak jak i cały model fajny jest- da się jednak z dobrymi skutkami posklejać leciwe przecież wypraski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Mi też sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts