M.A.V. Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Absolutnie tego nie rozumiem.... jaki jest sens umieszczania na forum zdjęć na których nic nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 Godzinę temu, M.A.V. napisał: Absolutnie tego nie rozumiem.... jaki jest sens umieszczania na forum zdjęć na których nic nie widać? Beda lepsze zdjecia. Przepraszam. Bede mial chwile to poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Możesz napisać coś więcej o modelu? Pomijam zdjęcia bo dramat. Mocno chaotycznie prowadzisz relację. Postaraj się coś więcej nam pokazać. Nie zniechęcaj się ale dbaj o jakość prezentacji warsztatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 25 minut temu, Trojan napisał: Możesz napisać coś więcej o modelu? Pomijam zdjęcia bo dramat. Mocno chaotycznie prowadzisz relację. Postaraj się coś więcej nam pokazać. Nie zniechęcaj się ale dbaj o jakość prezentacji warsztatu. Na poczatku chcialem zbudowac Forda Crown Victoria Policje, ale ze nie ma takich modeli postanowilem znalesc jakies auto ktore moglbym przerobic. W moje rece wpadla Toyota Crown i to ona bedzie przerabiana na amerykanski radiowoz. W wolnej chwili dodam lepsze zdjecia. Narazie buduie bude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) Bedzie to radiowoz powiedzmy typu z need for speeda koguty zrobilem z klockow lego ale nie widac ze to lego bynajmniej dzieci tego nie zauwazyly zrobie lepsze zdjecia i pochwale sie budowa. Mozolnie mi idzie gdyz mam sporo prac po za modelem i zadko kiedy mam chwilę usiasc do modelu.. Edytowane 7 Lipca 2021 przez Liinc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 29 Lipca 2021 Autor Share Napisano 29 Lipca 2021 Dzis moja kochana zona zrobila zdjecia skladanej toyoty jeszcze duzo elementow brak i potem poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Srodek prawie skonczony a zewnatrz jeszcze jeszcze ale wszystko idzie pomalu do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Chodz widze dopiero po zdjeciach ze czeka mnie kilka poprawek w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Na samym początku też tak myślałem, że jak coś spartolę to potem poprawię. Teraz wiem, że od razu trzeba starać się robić tak aby poprawka nie była konieczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 13 Września 2021 Autor Share Napisano 13 Września 2021 Dzieki za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Że niby policja w USA używa samochodów z kierownicą po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 16 Września 2021 Autor Share Napisano 16 Września 2021 Ze niby kto ma sie przyczepic to o byle ... sie przyczepi. Tak ten amerykanski radiowoz ma kierownice po prawej stronie a wiesz dlaczego? Bo sprowadzili go sobie z japonii jako radiowoz do poscigow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi