Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, M.A.V. napisał:

Absolutnie tego nie rozumiem....

jaki jest sens umieszczania na forum zdjęć na których nic nie widać?

Beda lepsze zdjecia. Przepraszam.  Bede mial chwile to poprawie

Napisano

Możesz napisać coś więcej o modelu? Pomijam zdjęcia bo dramat. Mocno chaotycznie prowadzisz relację.
Postaraj się coś więcej nam pokazać. Nie zniechęcaj się ale dbaj o jakość prezentacji warsztatu.

• Thanks 1
Napisano
25 minut temu, Trojan napisał:

Możesz napisać coś więcej o modelu? Pomijam zdjęcia bo dramat. Mocno chaotycznie prowadzisz relację.
Postaraj się coś więcej nam pokazać. Nie zniechęcaj się ale dbaj o jakość prezentacji warsztatu.

Na poczatku chcialem zbudowac Forda Crown Victoria Policje, ale ze nie ma takich modeli postanowilem znalesc jakies auto ktore moglbym przerobic. W moje rece wpadla Toyota Crown i to ona bedzie przerabiana na amerykanski radiowoz. W wolnej chwili dodam lepsze zdjecia. Narazie buduie bude  18608_rd.jpg.d8e7786b196c5dc498abbcec1022bc01.jpg

Napisano (edytowane)

Bedzie to radiowoz powiedzmy typu z need for speeda 😄 koguty zrobilem z klockow lego ale nie widac ze to lego bynajmniej dzieci tego nie zauwazyly 😁 zrobie lepsze zdjecia i pochwale sie budowa. Mozolnie mi idzie  gdyz mam sporo prac po za modelem i zadko kiedy mam chwilę usiasc do modelu..

Edytowane przez Liinc
  • 3 weeks later...
Napisano

Dzis moja kochana zona zrobila zdjecia skladanej toyoty jeszcze duzo elementow brak i potem poprawki. 

IMG-20210729-WA0000.jpg

IMG-20210729-WA0002.jpg

IMG-20210729-WA0001.jpg

• 1 month later...
Napisano

Srodek prawie skonczony a zewnatrz jeszcze jeszcze ale wszystko idzie pomalu do przodu 😀

IMG-20210912-WA0001.jpg

IMG-20210912-WA0002.jpg

IMG-20210912-WA0003.jpg

IMG-20210912-WA0004.jpg

IMG-20210912-WA0005.jpg

Napisano

Chodz widze dopiero po zdjeciach ze czeka mnie kilka poprawek w srodku 😜

Napisano

Na samym początku też tak myślałem, że jak coś spartolę to potem poprawię. Teraz wiem, że od razu trzeba starać się robić tak aby poprawka nie była konieczna. 

• Thanks 1
Napisano

Ze niby kto ma sie przyczepic to o byle ... sie przyczepi. Tak ten amerykanski radiowoz ma kierownice po prawej stronie a wiesz dlaczego? Bo sprowadzili go sobie z japonii jako radiowoz do poscigow.