Bengal Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć, w sumie parę dni się zastanawiałem czy wrzucać tą galerię czy nie dużo błędów, nie do końca mi się podoba to co zrobiłem ale wygrał argument, że kiedyś będę miał porównanie jak coś no więc Corsair tamki w1:48 malowany H54 navy blue podkładem był aluminium od ak i na nim chciałem spróbować poćwiczyć kolejny chipping, coś tam widać, zabawa była Na samym końcu gdy na sucho miałem złożone skrzydło stało się to czego zawsze się obawiam trąciłem model otwierając okno i złamałem mocowanie ..... jedno skrzyło trzyma się tylko na słowo no i jest ciutke krzywo ale trudno Można się pastwić kiedyś postaram się zrobić takie ujęcie ps. i na półce Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Bengal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Mocowanie możesz poprawić nawet z kawałka pomalowanej blaszki i przykleić lakierem czy klejem. Malowanie spoko ale to skrzydło psuje odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Adamo722 napisał: Malowanie spoko ale to skrzydło psuje odbiór Za to pająk daje +10 do lansu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi