Wojtek Tul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 (edytowane) A tu chciałem pokazać Wam swoje dotychczasowe dzieła : I - C.D Najnowszy w całej mojej kolekcji : Edytowane 26 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 No ładne masz modele wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Co za modele po prostu świetne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 A tu chciałem pokazać, wam swoje dotychczasowe dzieła : Wojtku, jestem naprawdę pod dużym wrażeniem tego co robisz. Mnie jest bardzo daleko do Twoich umiejętności i zapewne nigdy Cię nie dogonię - zawsze będziesz lepszy . Ale swoim zwyczajem przyczepię się - proszę podszlifuj trochę polską gramatykę - co prawda nie jestem "starej daty", ale Twoja wypowiedź nieco "kłuje w zęby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Tak, kolekcja robi wrażenie , a tym ostatnim modelem to mnie całkowicie zaskoczyłeś Może jakieś dokładniejsze fotki zobaczymy???? Aha i mam jeszcze pytanko: czy to jest wg kolejności sklejania czy całkiem przypadkowo te fotki rozmieściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Niektore wygladaja swietnie, niektore jak zabawki (to tylko moja opinia). Ogolnie swietna kolekcja. P.S. zmien tytul bo chyba powinno byc "Modele by Wojtek Tul". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SADI2001 Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 modele masz cudowne:) moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Wielkie dzięki, Panowie za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Najbardziej podoba mi się ten wrecker i ten truck z drewnem. To jest chyba Peterbilt 377 nie?? Mam też takiego Petka ale ciągnik i Westerna takiego też mam!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Witam!! Bardzo fajna kolekcja. Modele są super wykonane . Gratuluję za całokształt pracy. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Ten zestaw z rakietą to fikcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Czy masz jakieś zdjęcie oryginału tego zestawu z rakietą? Odpowiadam na pytanie moim kolegom , pomysł z rakietą i głowicami to wymysl własny, natomiast mam kilka zdjęć orginału, głównie naczepy z głowicami poroskręcanymi na naczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 ale nie chyba głowicami tej rakiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Fajna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Bardzo ładna i pokaźna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Dzięki Panowie za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Ładna kolekcja trucków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Dzięki Torni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 A to moje najnowsze dzieło, niedługo będzie, też za gablotą pozdrawiam a teraz foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Będzie dużo kontrowersji Patrząc jednak obiektywnie to model raczej wykonany bardzo dobrze. Nie widzę jakiś błędów - może to wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Oj kolego Wojtku normalnie full wypas i tyle... Bardzo mi się podoba ten model jak i ogólnie model Roadrunnera, gdyby tak chociaż więcej mamony... Jeśli chodzi o kolor to powiem że... dość ciekawy. Naczepa też zrobiła na mnie duże wrażenie!!! Tochyba samoróbka co?? Oczywiście pozdrawiam szefie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Będzie dużo kontrowersji Eeee, nie wydaje mi się. Model "amerykański" w odpowiednim stylu, bez udziwnień. Mnie się podoba, choć nie jestem zwolennikiem amerykańców... Oczywiście widzę, że to Scania, ale Scania na rynek amerykański, czy też australijski, nie wiem, nie znam się... Naczepa też zrobiła na mnie duże wrażenie!!! Tochyba samoróbka co?? Poszukaj po necie, jakie modele robi AMT (zwłaszcza naczep). Wojtek, daj lepsze fotki. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 JarekS Scania bardziej na rynek Australijski niż Amerykański....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Jarek bardziej chodziło mi o naczepę, co jak co ale ona jest ewidentnie do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Naczepa też zrobiła na mnie duże wrażenie!!! Tochyba samoróbka co?? Poszukaj po necie, jakie modele robi AMT (zwłaszcza naczep). Naczepa nie pochodzi z żadnego znanego mi zestawu, jeżeli już to tylko wózek z kołami, a reszta napewno jest samoróbką. Wojtek fotki zamieściłeś zbyt ogólnikowe, więc na temat wykonania nie wypowiem się. Natomiast mam pytanie, mianowicie kłonice zrobiłeś obrotowe czy są zamontowane na sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi