sokol Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 W tym roku podczas Nocy Muzeów w Koszalinie czynne było Muzeum Obrony Przeciwlotniczej. Niestety deszczowa pogoda nie sprzyjała wykonywaniu zdjęć, ale parę fotek zestawu S-125 w starszej, dwuprowadnicowej wersji udało się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 (edytowane) Maj przyniósł nieco nieoczekiwanych prezentów… dzięki ofiarności hobbysty Z Łotwy Możemy pokazać wam kilka zdjęć różnych systemów i kompleksów uzbrojenia. Tym razem jest to S-125M. Bardzo dziękuję Carrey za udostępnienie zdjęć. Большое спасибо Carrey за супер работу. Cdn... Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Jeszcze stary wariant Newy, tym razem z Wicka Morskiego: Oraz Newa SC na poligonie w Wicku Morskim i efekty jej działania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Newa SC na podwoziu czołgu T-55 z 78 pułku rakietowego OP prezentowany podczas IV Pikniku Wojskowego w Kołobrzegu (lipiec 2008). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr A WZT-1 jest na podwoziu T-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Na bazie gwoli ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 (edytowane) Dzięki. Zdzięcia bardzo mnie pomogli (uff, my english is probably better then my polish - so sorry for an eventual mistake ) I´m working on NEWA SC now and some of these photos are very useful for me.http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=42914&p=816377#p816377 Unfortunately, I started this project with Trumpy´s T-55, so there are lot of things to make myself Mój angielski jest lepszy niż polski,przepraszam za ewentualne błędy.pracuje teraz nad Newą SC i niektóre z tych zdjęć są dla mnie bardzo użyteczne.niestety zacząłem ten projekt z Trumpy T-55,więc dużo rzeczy zrobiłem po swojemu... Pozdrawiamy Edytowane 3 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi