sokol Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 W tym roku podczas Nocy Muzeów w Koszalinie czynne było Muzeum Obrony Przeciwlotniczej. Niestety deszczowa pogoda nie sprzyjała wykonywaniu zdjęć, ale parę fotek zestawu S-125 w starszej, dwuprowadnicowej wersji udało się zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) Maj przyniósł nieco nieoczekiwanych prezentów… dzięki ofiarności hobbysty Z Łotwy Możemy pokazać wam kilka zdjęć różnych systemów i kompleksów uzbrojenia. Tym razem jest to S-125M. Bardzo dziękuję Carrey za udostępnienie zdjęć. Большое спасибо Carrey за супер работу. Cdn... Edited June 1, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Jeszcze stary wariant Newy, tym razem z Wicka Morskiego: Oraz Newa SC na poligonie w Wicku Morskim i efekty jej działania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Newa SC na podwoziu czołgu T-55 z 78 pułku rakietowego OP prezentowany podczas IV Pikniku Wojskowego w Kołobrzegu (lipiec 2008). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Michalski Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr A WZT-1 jest na podwoziu T-55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Na bazie gwoli ścisłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Dzięki. Zdzięcia bardzo mnie pomogli (uff, my english is probably better then my polish - so sorry for an eventual mistake ) I´m working on NEWA SC now and some of these photos are very useful for me.http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=42914&p=816377#p816377 Unfortunately, I started this project with Trumpy´s T-55, so there are lot of things to make myself Mój angielski jest lepszy niż polski,przepraszam za ewentualne błędy.pracuje teraz nad Newą SC i niektóre z tych zdjęć są dla mnie bardzo użyteczne.niestety zacząłem ten projekt z Trumpy T-55,więc dużo rzeczy zrobiłem po swojemu... Pozdrawiamy Edited March 3, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts