sokol Napisano 20 Maja 2008 Napisano 20 Maja 2008 W tym roku podczas Nocy Muzeów w Koszalinie czynne było Muzeum Obrony Przeciwlotniczej. Niestety deszczowa pogoda nie sprzyjała wykonywaniu zdjęć, ale parę fotek zestawu S-125 w starszej, dwuprowadnicowej wersji udało się zrobić. Cytuj
Grzegorz Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 (edytowane) Maj przyniósł nieco nieoczekiwanych prezentów… dzięki ofiarności hobbysty Z Łotwy Możemy pokazać wam kilka zdjęć różnych systemów i kompleksów uzbrojenia. Tym razem jest to S-125M. Bardzo dziękuję Carrey za udostępnienie zdjęć. Большое спасибо Carrey за супер работу. Cdn... Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj
sokol Napisano 21 Maja 2008 Autor Napisano 21 Maja 2008 Jeszcze stary wariant Newy, tym razem z Wicka Morskiego: Oraz Newa SC na poligonie w Wicku Morskim i efekty jej działania: Cytuj
sokol Napisano 31 Lipca 2008 Autor Napisano 31 Lipca 2008 Newa SC na podwoziu czołgu T-55 z 78 pułku rakietowego OP prezentowany podczas IV Pikniku Wojskowego w Kołobrzegu (lipiec 2008). Cytuj
Marek Michalski Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Newy-SC robione byly na podwoziu WZT-1 . Hyr A WZT-1 jest na podwoziu T-55 Cytuj
Grzegorz Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 (edytowane) Dzięki. Zdzięcia bardzo mnie pomogli (uff, my english is probably better then my polish - so sorry for an eventual mistake ) I´m working on NEWA SC now and some of these photos are very useful for me.http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=42914&p=816377#p816377 Unfortunately, I started this project with Trumpy´s T-55, so there are lot of things to make myself Mój angielski jest lepszy niż polski,przepraszam za ewentualne błędy.pracuje teraz nad Newą SC i niektóre z tych zdjęć są dla mnie bardzo użyteczne.niestety zacząłem ten projekt z Trumpy T-55,więc dużo rzeczy zrobiłem po swojemu... Pozdrawiamy Edytowane 3 Marca 2010 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi