Bodzio Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Scania bardzo ładna ,czyściutko i schludnie zrobiona . To osłona jest jednak trochę pusta . Pisałeś że mogą się tam pojawić jakieś halogeny ... To może zrobić coś na wzór osłony jaką wykonał Juhy Ristimaa . Oto fotki : Myślę żeby pasowała taka koncepcja do Twojej Scani Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Nie za bardzo trochę, ponieważ będzie za dużo halogenów są jeszcze na rurze i jak dojdą jeszcze na osłonie to dużo tych okrągłych będzie myślałem bardzie o czymś innym jak coś wymyśle to pokaże. Pozdr.Krystian ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Mam pytanie a takie Scanie gdzie rama jest zakryta szczelnie tym pomostem, to jak się tankuje?? Bo bak i kurek są zakryte szczelnie. Model śliczny! Oczywiście chodzi mi o Trucki 1:1, bo modeli raczej się nie tankuje ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Zazwyczaj kondi93 w miejscu gdzie jest korek do baku to w płycie jest taki otwór specjalnie zrobiony na korek i normalnie tankujesz przeważnie tak to widziałem. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 W płyty zabudowy jest wmontowana płaska klapka, do tankowania ją się uchyla i jest normalny korek jak w każdym trucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi