tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Dzisiaj odebrałem paczuszkę z tym oto modelem: Pudło i jego zawartość: Instrukcja i kalkomanie - zegary w wersjii USA i Euro: Kasta i ramki z częściami: Opony i oszklenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No i następny piękny model się szykuje . Widzę, że jest dużo więcej części w porównaniu z moją wersją 1:24 Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 , czekam na relację - tylko tyle mogę napisać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No no no... pięknie, zasiadam na widowni tylko po popcorn skoczę Ciekawa skala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ja również czekam na relację z budowy. Ale również mam pytanie. Ile taki model kosztuje? Mam w skali 1:24 od Tamiya ale nie powiem żeby w takiej skali model się nie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam!! Fajny wózek!! Jednak mi bardziej podoba się 356tB (chyba tak się nazywa) taka zaokrąglona Testarossa Pozdrawiam i powodzenia!! PS Model będzie czerwony?? A może tak soczysty żółty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Bardzo ładne Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Ile taki model kosztuje? Mam w skali 1:24 od Tamiya ale nie powiem żeby w takiej skali model się nie przydał Obecnie taki sam model jest na allegro za 199 zł. Mój jest z ebayu, za 135 zł. PS Model będzie czerwony?? A może tak soczysty żółty?? Raczej czerwony, żółty jakoś mie się nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 no fajne FERRARI.Czekam na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Ooo!! Czerwony... mniam... A jeśli można wiedzieć to jaki on jest duży?? Czy można liczyć na jakieś fotki karoserii z linijką lub truckiem?? Pozdrawiam!! (Już niemogę się doczekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 A jeśli można wiedzieć to jaki on jest duży?? Czy można liczyć na jakieś fotki karoserii z linijką lub truckiem?? Ad.1 Długość modelu podana jest na pudle (fotka nr 1) 37,5 cm. Ad.2 Postaram sie zrobić taką fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi