rollingstones Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 No to i ja Będzie styrany . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Będzie styrany I będzie świetny. Już się nie mogę doczekać jak doprowadzisz go to takiego stanu jak na tych sławetnych fotkach wymęczonych Abramsów jakie pokazywałeś. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subgrafik Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 No Rolingstones jedziesz z koksem ;) a ja siadam w pierwszym rzedzie, super ma sylwete sprzecik a jak sobie pomysle o tych wszystkich niuansach bruddowych na nim... PS Na Twoim miejscu dodalbym jednak jakies extrasy do pudelkowej wersji (bo pisales chyba ze ma byc wprost z paczki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ciekawy temat, z pewnością będę tutaj zaglądał. rollingstones zrobisz takiego styranego? http://www.news.navy.mil/management/photodb/photos/031214-N-3236B-001.jpg http://www.arcent.army.mil/cflcc_today/2005/january/images/iraqi_election/01.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Jeśli będzie tak wyglądał.... To będzie po prostu RZEŹNIA z WYPASEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 No Sebastianie, fajny modelik. Oglądając wypraski w sklepie, to nawet chciałem go kupić. Ładnie odlany, jednak ostatecznie wziąłem Leo 2A6. Oczywiście chętnie zobaczę, co to z tego powstanie. Cieszę się, że Twoja miniatura, będzie przedstawiać pojazd mocno eksploatowany. Pozdrawiam, miłej pracy nad Abrams'em Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted June 20, 2008 Author Share Posted June 20, 2008 Z uwagi na fakt "zakupienia wyłaczności" na produkcję tego modelu przez jedno z wydawnictw niestety relacja nie bedzie pokazywana - przepraszam. W zamian coś wrzucę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Z uwagi na fakt "zakupienia wyłaczności" na produkcję tego modelu przez jedno z wydawnictw niestety relacja nie bedzie pokazywana - przepraszam. W zamian coś wrzucę. Eeeeeee Uuuuuuuuuuu! Ja siem tak nie bawiem! Oby to co wrzucisz wzamian było równie ciekawe bi jak nie to.... :> (żartowałem, nie obraż się) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts