rollingstones Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No to i ja Będzie styrany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Będzie styrany I będzie świetny. Już się nie mogę doczekać jak doprowadzisz go to takiego stanu jak na tych sławetnych fotkach wymęczonych Abramsów jakie pokazywałeś. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No Rolingstones jedziesz z koksem ;) a ja siadam w pierwszym rzedzie, super ma sylwete sprzecik a jak sobie pomysle o tych wszystkich niuansach bruddowych na nim... PS Na Twoim miejscu dodalbym jednak jakies extrasy do pudelkowej wersji (bo pisales chyba ze ma byc wprost z paczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Ciekawy temat, z pewnością będę tutaj zaglądał. rollingstones zrobisz takiego styranego? http://www.news.navy.mil/management/photodb/photos/031214-N-3236B-001.jpg http://www.arcent.army.mil/cflcc_today/2005/january/images/iraqi_election/01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Jeśli będzie tak wyglądał.... To będzie po prostu RZEŹNIA z WYPASEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 No Sebastianie, fajny modelik. Oglądając wypraski w sklepie, to nawet chciałem go kupić. Ładnie odlany, jednak ostatecznie wziąłem Leo 2A6. Oczywiście chętnie zobaczę, co to z tego powstanie. Cieszę się, że Twoja miniatura, będzie przedstawiać pojazd mocno eksploatowany. Pozdrawiam, miłej pracy nad Abrams'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Z uwagi na fakt "zakupienia wyłaczności" na produkcję tego modelu przez jedno z wydawnictw niestety relacja nie bedzie pokazywana - przepraszam. W zamian coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Z uwagi na fakt "zakupienia wyłaczności" na produkcję tego modelu przez jedno z wydawnictw niestety relacja nie bedzie pokazywana - przepraszam. W zamian coś wrzucę. Eeeeeee Uuuuuuuuuuu! Ja siem tak nie bawiem! Oby to co wrzucisz wzamian było równie ciekawe bi jak nie to.... :> (żartowałem, nie obraż się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi