Bombonierka Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 Cześć, Wiecie gdzie aktualnie mogę znaleźć czeski debonder psf? Nie mogę go znaleźć w żadnym sklepie internetowym, nawet tych czeskich czy niemieckich. Może zmienił nazwę? Producenta? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 Będzie ciężko. Pan Petr Dousek zmarł w kwietniu tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 a nikt nie przejął technologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 Czeskiego już dawno nie ma w sklepach: Takiego używam, działa podobnie, Ten też jest OK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombonierka Napisano 22 Maja 2021 Autor Share Napisano 22 Maja 2021 Dzięki za odpowiedzi. Głównie chodzi o to żeby debonder nie uszkodził plastiku, z tego co czytałam to psf był bezpieczny dla polistyrenu. Amazing art i uniflex nie rozpuszcza mi plastiku razem z CA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Coś z aktualnych debonderów polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi