D.Beck Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Witam, po dłuższej przerwie. Oczy już nie te, co dawniej, ale zrobiłem to z ręki. Mam nadzieje, że się spodoba. Pozdrawiam D. Beck 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Dla mnie bomba.Graciarnia pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Na carboot spakowany? Fajny cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Czerwca 2021 Share Napisano 17 Czerwca 2021 Umknął mi temat, a tu zważywszy, że od podstaw, kawał naprawdę imponującej roboty. Temat niecodzienny, przez co mało nośny, jak kolejny Tygrys, czy Spitfire ale choćby za sprawą samej (nieistniejącej już) marki godny uwagi. Plus tak za temat, jak i wszystkie dodatkowego detale stanowiące wyposażenie nie tylko paki. Pojazd widać, że życiem zmęczony i dlatego moim zdaniem, lepiej by się prezentował na choćby kawałku polnej drogi. ...choć niekoniecznie Gratuluję ciekawej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi