Bengal Napisano 31 Maja 2021 Napisano 31 Maja 2021 Cześć, W dniu 4.04.2021 o 18:52, Bengal napisał: rozgrzebuję kolejne pudełko Duże pudło, dużo ramek dużo zabawy uff udało się skończyć :), więc Buffalo od Bronco, malowany ak rc079 carc tan, brudzony washami/pigmentami world modellers/ak/miga na koniec mat alcladI. Zestaw nie należał do najprostszych, więc tym bardziej jestem szczęśliwy, że go ukończyłem. Na sam koniec zadałem sobie 3 pytania : - czy mi się podoba, tak - czy jestem zadowolony z brudzenia, 50/50 - czy wystawiłbym go na jakieś wystawie, tak Po odpowiedziach, wiedziałem, że powstanie ta galeria niestety problemem przy jej powstawaniu jest brak 2 lamp, więc zdjęcia są cykane tylko na 1 + delikatnie obrobione w photoscapie. Za wszystkie szpary poniosę karę No nic, nie przedłużając, przedstawiam swoje wypociny 5 Cytuj
mandrivecs Napisano 31 Maja 2021 Napisano 31 Maja 2021 Pojazd ciekawy, model niezły. Ogólnie się podoba! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi