Bengal Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Cześć, W dniu 4.04.2021 o 18:52, Bengal napisał: rozgrzebuję kolejne pudełko Duże pudło, dużo ramek dużo zabawy uff udało się skończyć :), więc Buffalo od Bronco, malowany ak rc079 carc tan, brudzony washami/pigmentami world modellers/ak/miga na koniec mat alcladI. Zestaw nie należał do najprostszych, więc tym bardziej jestem szczęśliwy, że go ukończyłem. Na sam koniec zadałem sobie 3 pytania : - czy mi się podoba, tak - czy jestem zadowolony z brudzenia, 50/50 - czy wystawiłbym go na jakieś wystawie, tak Po odpowiedziach, wiedziałem, że powstanie ta galeria niestety problemem przy jej powstawaniu jest brak 2 lamp, więc zdjęcia są cykane tylko na 1 + delikatnie obrobione w photoscapie. Za wszystkie szpary poniosę karę No nic, nie przedłużając, przedstawiam swoje wypociny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Pojazd ciekawy, model niezły. Ogólnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi