Bartas89 Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Ale bym chciał, aby jakiś producent wypuścił taki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Niedawno pojawił się model z gry Death stranding. Tamten tez jest odwróconym trikem, więc jakieś szanse są. Mam nadzieję, że jakby co to na warsztat wrzuci to tamka albo hasegawa, a nie meng, bo wtedy cena byłaby z 700+300 na dodatki firmowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 Godzinę temu, oliardi napisał: Niedawno pojawił się model z gry Death stranding. Tamten tez jest odwróconym trikem, więc jakieś szanse są. Mam nadzieję, że jakby co to na warsztat wrzuci to tamka albo hasegawa, a nie meng, bo wtedy cena byłaby z 700+300 na dodatki firmowe... Tylko Tamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Ostatnie modele motocykli od hasegawy są naprawdę porządne. Doskonale spasowane, mnóstwo detali, nawet spody baków z detalami, cieńsze przewody w zestawie niż te tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 52 minuty temu, oliardi napisał: Ostatnie modele motocykli od hasegawy są naprawdę porządne. Doskonale spasowane, mnóstwo detali, nawet spody baków z detalami, cieńsze przewody w zestawie niż te tamki. Które na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 6 godzin temu, Bartas89 napisał: Ale bym chciał, aby jakiś producent wypuścił taki model Tylko po co? Wyciąłbyś parę elementów i sprzedał, jak F-16 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 37 minut temu, StarBourne napisał: Tylko po co? Wyciąłbyś parę elementów i sprzedał, jak F-16 xD Ładnie tak nabijać się z kolegi? Bartas już trochę motocykli zrobił, więc by go nie sprzedał. Kupiłby drugi, bo pierwszy by schrzanił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 6 godzin temu, Bartas89 napisał: Które na przykład? Suzuki GSX R750 czy RG400. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 3 godziny temu, StarBourne napisał: Tylko po co? Wyciąłbyś parę elementów i sprzedał, jak F-16 xD Sprzedałem, bo potrzebuję kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 3 godziny temu, toled napisał: Ładnie tak nabijać się z kolegi? Bartas już trochę motocykli zrobił, więc by go nie sprzedał. Kupiłby drugi, bo pierwszy by schrzanił Właśnie takie posty, upewniają mnie w tym, że dobrze zrobiłem rezygnując z umieszczania czegokolwiek na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi