figfan Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 figurki andrea miniatures(kolpia)...motocykl italeri...winietka gips i inne wynalazki oraz paprocie z partu...pozostały jeszcze okulary i wytłoczyc reflektor oraz zrobienie kołka drewnianego pod kształt...przeparszam za słaba jakosc zdjec...juz niedługo dam lepsze Cytuj
adize Napisano 24 Maja 2008 Napisano 24 Maja 2008 Bardzo fajnie , tylko przydałyby się lepsze fotki. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 27 Maja 2008 Super Moderator Napisano 27 Maja 2008 (edytowane) Zarąbiste. Zupełnie jak w filmie Edytowane 27 Maja 2008 przez Gość Cytuj
Merida Napisano 27 Maja 2008 Napisano 27 Maja 2008 Fajna mała dioramka to jest ta scena z zamku co uciekail tak/? Cytuj
figfan Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 beda jeszcze dzisiaj ... niestety musiałem wyjechać Cytuj
truckman Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Ciekawy pomysł... nawet bardzo. Przyłączam się do prośby o lepsze zdjęcia Cytuj
kwiatektatek Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 W rzeczy samej... dobre zdjęcia pozwolą w pełni cieszyć oczy! Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 ale żeś zaszalał z tymi zdjęciami :] można prosić o jakieś zdjęcia twarzy? z prawej i lewej strony motocykla? z tyłu? :] (tak tylko wypisuje.. może po prostu nie masz koncepcji o jakie ujęcia chcemy oglądać ) na filmie był w ogóle taki moment, że śmigali w takim terenie? bo oglądając film zwróciłem na to uwagę i raczej po utwardzonej drodze śmigali.. szkoda, że nie zrobiłeś niemieckiego szlabanu i wartownika :P Cytuj
figfan Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Napisano 5 Czerwca 2008 powiem szczerze ze winietki ze szlabanem to widziałem juz z 50 razy i stwierdziłem ze to przejedzony pomysł.........ile mozna oglądac te same rzeczy????? Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Czerwca 2008 Napisano 5 Czerwca 2008 ja nie widziałem :P ale mogłeś zrobić Indiego z masztem pod pachą i z naprzeciwka jadącego szkopa z mp40 w wyciągniętej łapie.. chwilę przed trafieniem co ze zdjęciami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi