figfan Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 figurki andrea miniatures(kolpia)...motocykl italeri...winietka gips i inne wynalazki oraz paprocie z partu...pozostały jeszcze okulary i wytłoczyc reflektor oraz zrobienie kołka drewnianego pod kształt...przeparszam za słaba jakosc zdjec...juz niedługo dam lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Bardzo fajnie , tylko przydałyby się lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Niesamowite, zwłaszcza tatuś w koszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Maja 2008 (edytowane) Zarąbiste. Zupełnie jak w filmie Edytowane 27 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Fajna mała dioramka to jest ta scena z zamku co uciekail tak/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Nie no bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Co z tymi lepszymi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 beda jeszcze dzisiaj ... niestety musiałem wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Ciekawy pomysł... nawet bardzo. Przyłączam się do prośby o lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 W rzeczy samej... dobre zdjęcia pozwolą w pełni cieszyć oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 ale żeś zaszalał z tymi zdjęciami :] można prosić o jakieś zdjęcia twarzy? z prawej i lewej strony motocykla? z tyłu? :] (tak tylko wypisuje.. może po prostu nie masz koncepcji o jakie ujęcia chcemy oglądać ) na filmie był w ogóle taki moment, że śmigali w takim terenie? bo oglądając film zwróciłem na to uwagę i raczej po utwardzonej drodze śmigali.. szkoda, że nie zrobiłeś niemieckiego szlabanu i wartownika :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 powiem szczerze ze winietki ze szlabanem to widziałem juz z 50 razy i stwierdziłem ze to przejedzony pomysł.........ile mozna oglądac te same rzeczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 ja nie widziałem :P ale mogłeś zrobić Indiego z masztem pod pachą i z naprzeciwka jadącego szkopa z mp40 w wyciągniętej łapie.. chwilę przed trafieniem co ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi