SmokHaosu Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 A od kiedy to karton tyle kosztuje? Rzadko kiedy chce mi się logować w celu wyrażania ochów i achów, ale tym razem jestem pełen podziwu. gratulacje Kat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Koszt materiałów użytych do budowy tego modelu łącznie z farbą i ostrzami do skalpela nie przekroczył 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 jedna tylko rzecz nie daje mi spokoju - jak zrobiłeś gąsienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 jedna tylko rzecz nie daje mi spokoju - jak zrobiłeś gąsienice? Te trzy zdjęcia powinny co nieco wyjaśnić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Maciek, spawy i krawędzie płyt stalowych tez robiłeś w kleju (wikolowatym...) ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Spawy z wikolu, krawędź przedniej dolnej płyty to pasek papieru drukarkowego, po wyschnięciu porobiłem na nim kreski igłą. Górna przednia krawędź przy włazie kierowcy to wikol ponacinany skalpelem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu i poza super..nic więcej nie wydukam. GRATULUJĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Za To,żeś zrobił scratch-build w dobie gotowych zestawów, zasługuje na beatyfikację.Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 O ile się nie mylę to amm gdzieś taką zabawkę sterowaną na pilota przez kabel. Muszę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Czołg ładny, ale w porównaniu z modelem http://www.mikromodele.fora.pl/inne-modele-another-models,16/px48-w-nietypowej-skali,997.html to taki jakiś banalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Udało mi się znaleźć zabawkę wyprodukowaną jakieś ohoho lat temu. Imituje ona jedynie ten czołg, ale zawsze jakaś taka ciekawostka w temacie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Pamiętam ten czołg! Czasem bywały takie na targu u ruskich, to był szczyt marzeń każdego przedszkolaka I było chyba jeszcze jakieś działo samobieżne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Pamiętam ten czołg! Czasem bywały takie na targu u ruskich, to był szczyt marzeń każdego przedszkolaka I było chyba jeszcze jakieś działo samobieżne... Całkiem możliwe, ale po dziale została mi lufa. Do tego czołgu zostały mi wszystkie elementy, może kiedyś go naprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Mam jeszcze w domu T-34 z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 ZIO BY NAITT poka poka bo ja albo miałem to działo albo nieudolnego t-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi