Adrianowro Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 (edytowane) Witam Robiony prosto z pudła(plus lufa armo) , nie opierałem się na konkretnym wozie, takie luźne modelowanie. Malowany głównie Gunze. Większość technik zastosowanych jest pierwszy raz więc może nie wyszło tak jak bym chciał , ale ogólnie jestem zadowolony. Shermanofile proszę o łaskawy wymiar kary. Edytowane 24 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 A to jest 1:72 czy 1:35? Bo jakoś ostatnimi czasy ciężko jest rozróżnić tak się ludziska wytrenowały w tych małych skalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Moim zdaniem hmmmmmm nie pododa mi sie wyglšda jak by z rzeki wycišgniety był. Druga sprawa za dużo mi zdaniem gratów . Wydaje mi sie że gšski wyglšdajš tak jak by był zardzewiałe a nie prosto z błota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Shermanofilem wprawdzie nie jestem ale pozwolę sobie dać kilka swoich uwag : + zimowe kamo ładnie pościerane prezentuje się naturalnie + snieżek tu i ówdzie ok choć troszkę powinien chyba być gdzieniegdzie przybrudzony jak na tak steraną maszynę + bambetle jak patrzy się na filmiki z tametgo okresu to właśnie załogi shermanów były największymi chomikami ich maszyny zawsze aż uginały się od różnego rodzaj "dobra" a teraz - co to jest toto na boku wyglada jak rury ew. pnie bambusa ale chyba mają to być pnie drzew - błoto na układzie jezdnym wygląda rzeczywiście jak rdza ma się wrażenie że słyszy się ten pisk przy ruszaniu , znaczy inaczej bez WD40 chłopaki wogóle nie ruszą z miejsca Tyle mojego , zaznaczam nie jestem specem od pancerki aliantów więc może się mylę , podaj jeszcze skalę proszę wtedy niektóre minusy (jak ten o bambusie ) wykasuję i zaczerwienię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 Skala 1/48 Ten bale to miało być w założeniu pale drzewa jako dodatkowa osłona , zrobione z coś ala pałki wodnej stoi obok w koncie mieszkania Błoto - trochę foto zakłamuje, używałem pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Przypadkiem nie HobbyBoss? Nieźle Ci to wyszło! Ja niedawno skleciłem takiego samego tylko w standardowym malowaniu i golasa bez bagaży. Rozwiązała się zagadka tych blaszek, to osłony na wizjery, ja nie wiedziałem gdzie to wtrynić i odpuściłem. Jeszcze jakieś łańcuszki były Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 Łańcuszki były do wlewów paliwa , ale nie miałem cierpliwości z nimi walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Ładna zapalniczka! Aż się prosi o kawałek podłoża na podstawce. W realu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 Mówisz i masz Fota z dzisiejszego Światowida dla tych co nie byli http://picasaweb.google.pl/Adrianowro/Wiatowid2008/photo#5203914451536882162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Bardzo ładny Sherman, nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi