mandrivecs Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 Witam, czy macie info na temat sklepu modelarskiego w Kołobrzegu? Bawię tu do końca tygodnia i chętnie bym wpadł i odwiedził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Witam, czy macie info na temat sklepu modelarskiego w Kołobrzegu? Bawię tu do końca tygodnia i chętnie bym wpadł i odwiedził! Modele można dostać w sklepie z zabawkami Flamenco przy ulicy Giełdowej 7D (https://goo.gl/maps/63KEwGVGEJ42cETa7). W zeszłym roku zwiedziłem każdy sklep z zabawkami w centrum i tylko we Flamencu sprzedawali modele. A tutaj jest wielki sklep (a w zasadzie hurtownia) z zabawkami, ale nie byłem w środku, więc nie wiem, czy coś mają https://goo.gl/maps/9q18SqVPHS45i9QK8 ul. Sienkiewicza 12 Dawniej był sklep przy ulicy Okopowej, ale został zamknięty. Ciekawostka. Raz udało mi się kupić model RWD-5, uwaga w sklepie z pamiątkami przy ORP Błyskawica w Gdyni , a szoku doznałem w świnoujściu, gdzie w sklepie odzieżowym przy promenadzie były modele P.S polecam odwiedzić raz Grzybowo na wschód od Kołobrzegu. Idealna miejscowość do odpoczynku. Jest tam autentyczna pizzeria Giovanna prowadzona przez włocha, gdzie od 15 lat zawsze w wakacje kupuję pizzę Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 Polecam sklep w niedalekim Koszalinie D.H.Tęcza,duży wybór wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Kolekcjoner WP napisał: a szoku doznałem w świnoujściu, gdzie w sklepie odzieżowym przy promenadzie były modele Kiedy byłeś w Świnkowie?? eheh .W szoku, bo miasteczko małe To pewnie byłeś na Galerii Promenada, gdzie wchodzisz wejściem, na plażę, a po prawej budka ratowników WOPR. Sklep ma kilka, punktów w mieście. Ale tam nic ciekawego nie ma. i ceny trochę..pod turisten. Na placu wolności, najdłużej działający sklep Puchatek..i mistercrafty na was czekają hehe. A szkoda,że tylko z tej firmy są. Kiedyś był sklep modelarski..ale z roku, na rok, dla mnie miasto pod SS manów Edytowane 22 Czerwca 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 2 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Kiedy byłeś w Świnkowie?? eheh .W szoku, bo miasteczko małe To pewnie byłeś na Galerii Promenada, gdzie wchodzisz wejściem, na plażę, a po prawej budka ratowników WOPR. Sklep ma kilka, punktów w mieście. Ale tam nic ciekawego nie ma. i ceny trochę..pod turisten. Na placu wolności, najdłużej działający sklep Puchatek..i mistercrafty na was czekają hehe. A szkoda,że tylko z tej firmy są. Kiedyś był sklep modelarski..ale z roku, na rok, dla mnie miasto pod SS manów Szoku też doznałem, bo ceny wszędzie pod turystów i pensjonariuszy zza zachodniej granicy. Nawet na bazarze/targu ceny w euro , ale miasteczko ładne i ładne widoki z latarni morskiej. Chociaż jak dla mnie to i tak za duże. Lubię wypoczynek, gdzie nie ma tłumów. Ale off-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Latem,masakra wkurzają mnie te tłumy,dlatego mieszkając w Wro wcześniej,problemu nie miałem bo innaczej nastawiony na big city,a tutaj tych niemieckich landów się zjeżdża. Nie tylko Macklenburgen i okolic. Miasto ładne,ale znający siē ludzie,na tej wiosce to sobie jeden,drugiemu szkodzi. Taki urok portowego miasta hehe. Dlatego,jestem ale czas znowu z tego miejsca emigrować trzeba. Najdroższe miasto w Polsce,a psy dypami szczekają od jesieni do do wiosny. Polikwidowali dużo fajnych sklepów,muzycznych knajp.A ceny za kawalerki z 80 lat Leningradzie,kawalerka 280k za 30m2 ponad a lepsze budynki minimum 500tys...drogo.... Edytowane 23 Czerwca 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi