GreGG24 Napisano 28 Czerwca 2021 Share Napisano 28 Czerwca 2021 Jako że kalkomanie i model miałem, postanowiłem zrobić "na szybko" model "Kruppa", jak zwane były przez Chorwatów służące w zalążku ich sił pancernych wraz z "Ursusami" czyli tankietkami TK-3 czołgi Panzerkampfwagen IA. Model prosto z pudełka, pobrudzony siuwaksami. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Całkiem przyjemne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Deja vu. Mam wrażenie że już go widziałem tylko fotki lepsze. Mnie trochę wkurza to lusterko bo widać jakie do d.....y są gąski. Ale odbiór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Fajne barwy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi