chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Share Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Kolejny projekt, w zasadzie wekkendowy, gdyż zestaw składa się sam... Poniżej kilka fotek z budowy. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez chorąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 Kalik otrzymałem jako prezend za co jeszcze raz dziękuję Koledze Adamowi Oryginalny pojazd w tych barwach to jeden z 4 (chyba) służących do ochrony Bazy Hmejmim w Syrii więc prawdopodobnie użytkowany przez jednostki piechoty morskiej FR. Pierwotnie miało być okablowanie, ale po wykonaniu środka okazało się iż kompletnie tego nie widać. Koła na glucie ponieważ planuję makiete wiec koła będą docelowo brudzone w deseń jak makieta. Model, jak zaznaczyłem składa sie sam, nie ma potrzeby szpachlowania, polecam każdemu. Adam, jeszcze raz dzięki za kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Czerwca 2021 Share Napisano 30 Czerwca 2021 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 7 minut temu, mandrivecs napisał: Dobra robota! Thx, ale co z tego skoro zdjęcia ciul.....te... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Czerwca 2021 Share Napisano 30 Czerwca 2021 27 minut temu, chorąży napisał: Thx, ale co z tego skoro zdjęcia ciul.....te... To jak wiesz, to następne zrób lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 3 Lipca 2021 Autor Share Napisano 3 Lipca 2021 Nie mam lepszego aparatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Dobra robota! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 Uzupełnione o 2 kolejne, a trzeci 'poczęty".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Ten z lewej (zwezda) to chyba takie luźne podejście do proporcji maszyny - buda totalnie inna niż pozostałe dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 Wszystkie trzy to wersje pudełkowe bez ingerencji w bryłę poza zamianą dachu w tym po prawej, wszystko to Zvezda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Wiem wiem, luźno rzucam jedynie spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 Wiem, że Wiesz A przy okazji ja odkryłem czy różnią się koła a w zasadzie "piasty," pomiędzy wersjami Tigra, ale okazało też się, że to nie do końca tak i czasami wersja M na piastry podstawowego i odwrotnie pełna zamienność im wyszła (albo braki) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Fajna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi