chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Share Napisano 30 Czerwca 2021 Kolejny wekkendowy model do kompletu. Przyspieszona relacja z budowy. Stan jak teraz po tygodniu wieczorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 Dużo uproszczeń trochę nadlewek, ślady po połączeniu form, trochę jam skurczowych, jednakże jak na razie to skałda się jak klocki lego. Martwi mnie trochę bo wyglądem zaczyna przypominać żelazko. Tutaj szykuje przeróbki, co najmniej otwarte osłony urządzeń celowniczych elektroniczncyh, okablowanie anteny, antena obrotowa, gdyż w zestawie tylko w jednej pozycji, patrząc ot do tyłu z możliwością złożenia. Moze ktoś pokusi sie o blaszki anteny systemu iff czyli tego nad antena dookólną, gdyż w rzeeczywistości to jest siatka. Malowanie, tylko jednolite. Iran ma ciekawe, niestety nie ta wersja więc pewnie Hmejmim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Lipca 2021 Autor Share Napisano 12 Lipca 2021 Kolejne stadium przygody z Tor-em . Gąski krzepną (popełniłem babola, ale nie bede poprawiał ze względu na super glue). Kadłub po sido, druciki pouzupełniane. Cóż, zobaczymy co z tej bryły da się wyciągnąć przy pomocy olejów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 ciekawie to wygląda.... wrzuć więcej lepszych zdjęć ! jestem ciekawy jak ten Zvezdowy TOR ma się w detalizacji do Pandowego którego robił @Przemek Przybulewski tutaj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 tak, wiem - chodziło mi o lepsze zdjęcia celem porównanie pod kątem jakości i detalizacji wyprasek, a nie porównań obu modeli pojazdów względem siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 13 Lipca 2021 Autor Share Napisano 13 Lipca 2021 Nie mam lepszego aparatu, pojutrze syn mi obfotografuje i wystawię. Tigra też obiecałem lepiej obfotografować.. Moje odczucia: model fajny ale jakby bez "duszy" aż się prosi otwarte włazy, obrotowy radar itd. Model taki akuratny: skleić i wystawić. Porównując ze zdjeciami odwzorowali wszystko, składa się jak klocki lego. Po prostu wszystko ze sobą pasuje. Dał mi dużo satysfakcji przy sklejaniu , ale jednak czegoś zabrakło Polecam każdemu bo to wielkie i ciekawe kształtem bydle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 No całkiem ładnie Nie myślałeś o zrobieniu z otwartym włazem i wylatującą rakietą ? Czy już skleiłeś klapy ? W razie Co za drobną opłatą mogę dorobić Ci rakietę z żywicy bo mam wzór z modelu pandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi