mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 33 minuty temu, Mitrandir napisał: ... A wszystkim DO SIEGO ROKU Wzajemnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 No i po ptokach Obiecuje, że nastepne tematy bedą miały własną zakładkę... bo do mi-6 ni chu chu nie podobne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 i że już? Przed chwilą widzieliśmy tylko pudełko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 25 minut temu, Mitrandir napisał: ... bo do mi-6 ni chu chu nie podobne Uznajmy, że się w praniu skurczył w hamerykańskiej pralce Whirlpool 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 21 minut temu, rudy0007 napisał: i że już? Przecież widać, że to di-cast 21 minut temu, rudy0007 napisał: Przed chwilą widzieliśmy tylko pudełko O właśnie. To ściema jakaś jest i w ogóle partyzantka. I to tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że to "kioskowy" di-cast 38 minut temu, Mitrandir napisał: Obiecuje, że nastepne tematy bedą miały własną zakładkę. Trochę mi to trąci "rządową" narracją 39 minut temu, Mitrandir napisał: bo do mi-6 ni chu chu nie podobne I w tym, widzisz Grzesiu , masz dużo racji. I nawet wierzę w to co piszesz Jakbyś jeszcze dał jakieś normalne fotki tego "ni chu chu" to nawet bym napisał coś w temacie, a tak "ni chu chu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 35 minut temu, abtb napisał: Przecież widać, że to di-cast O właśnie. To ściema jakaś jest i w ogóle partyzantka. I to tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że to "kioskowy" di-cast Trochę mi to trąci "rządową" narracją I w tym, widzisz Grzesiu , masz dużo racji. I nawet wierzę w to co piszesz Jakbyś jeszcze dał jakieś normalne fotki tego "ni chu chu" to nawet bym napisał coś w temacie, a tak "ni chu chu" To i tak strasznie dużo napisałeś jak na kogoś to nie ma nic do powiedzenia na ten temat porobię galerię zaległe (chyba z 5) to sobie zobaczysz Godzinę temu, rudy0007 napisał: i że już? Przed chwilą widzieliśmy tylko pudełko A ile się można bawić z prostym śmigłowcem najwięcej roboty było z maskowaniem Wschodzącego słoneczka na belce ogonowej. Kalka niestety się nie nadawała 54 minuty temu, mirage3 napisał: Uznajmy, że się w praniu skurczył w hamerykańskiej pralce Whirlpool Nie dodałem Cocolino i trochę szorstki jest 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 10 minut temu, Mitrandir napisał: To i tak strasznie dużo napisałeś j Ja zawsze strasznie dużo piszę 10 minut temu, Mitrandir napisał: jak na kogoś to nie ma nic do powiedzenia na ten temat Na temat Biedahołka? Ano brzydki jest. Gdzie mu tam "urodą" do wschodnich konstrukcji 12 minut temu, Mitrandir napisał: porobię galerię zaległe (chyba z 5) to sobie zobaczysz Na to właśnie liczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 Godzinę temu, abtb napisał: Na to właśnie liczę Dobra dobra są dwa bidahawki, łapacz, delfin, 17ka i 6ka to nawet 6szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Grzegorz, trzeba uciąć łopaty wirnika. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Robertas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 38 minut temu, Robertas napisał: Grzegorz, trzeba uciąć łopaty wirnika. Dzięki wielkie nie wychwyciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 10 minut temu, Mitrandir napisał: nie wychwyciłem Za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Za szybko Jak z Mi-6 robisz Seahawka to różne babole wyskakują, nie wiesz !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 2 godziny temu, mirage3 napisał: Jak z Mi-6 robisz Seahawka to różne babole wyskakują, nie wiesz !? Jakoś nie zauważyłem... podobieństwa 5 godzin temu, rudy0007 napisał: Za szybko Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 8 minut temu, Mitrandir napisał: Jak? Chodziło mi o tempo w jakim zrobiłeś ten model, że umknęło to i tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 Godzinę temu, rudy0007 napisał: Chodziło mi o tempo w jakim zrobiłeś ten model, że umknęło to i tamto Nic nie umknęło... Nie miałem takiego zdjęcia Poza tym, ten się nie myli... kto nic nie robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 29.12.2021 o 20:55, rudy0007 napisał: A może w ten kolor: Tak sobie pozwolę zapytać znawców z tej dziedziny: - żeby zrobić model jak wyżej, którego zestawu Hasegawy należy użyć albo jakich jeszcze trzeba dołożyć dodatków by taki model powstał? W 1/72 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 41 minut temu, rudy0007 napisał: Tak sobie pozwolę zapytać znawców z tej dziedziny: - żeby zrobić model jak wyżej, którego zestawu Hasegawy należy użyć albo jakich jeszcze trzeba dołożyć dodatków by taki model powstał? W 1/72 oczywiście UH-60A... https://www.mojehobby.pl/products/UH-60A-Black-Hawk.html plus zestaw army cast z rozpraszaczami spalin i zaślepkami w miejsce skrzydełek(pylonów) https://www.martola.com.pl/pl142/produkty41882/uh_60a_l_upgrade_set I... oczywiście kalkomanie Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 16 minut temu, Mitrandir napisał: UH-60A... https://www.mojehobby.pl/products/UH-60A-Black-Hawk.html plus zestaw army cast z rozpraszaczami spalin i zaślepkami w miejsce skrzydełek(pylonów) https://www.martola.com.pl/pl142/produkty41882/uh_60a_l_upgrade_set I... oczywiście kalkomanie Dzięki, wszystko jest dostępne więc tylko kliknąć "dodaj do koszyka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, rudy0007 napisał: Dzięki, wszystko jest dostępne więc tylko kliknąć "dodaj do koszyka" Żywica, nie Musisz poszukać w Martoli jest na zamówienie... ale ciężko i nie wiem gdzie kalki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 15 minut temu, Mitrandir napisał: Żywica, nie Musisz poszukać w Martoli jest na zamówienie... ale ciężko i nie wiem gdzie kalki kupić Wszystko jest. Chcesz się dołożyć do zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 32 minuty temu, rudy0007 napisał: Wszystko jest. Chcesz się dołożyć do zamówienia? Dzięki,ale żywice mam chyba żebyś jakieś inne kalki miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 11 godzin temu, Mitrandir napisał: Dzięki,ale żywice mam chyba żebyś jakieś inne kalki miał Te kalki, jak i inne zestawi, kalki, popatrz tu. https://air-graphics.uk/shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 17 minut temu, Robertas napisał: Te kalki, jak i inne zestawi, kalki, popatrz tu. https://air-graphics.uk/shop To miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 To ja zapytam tak zupełnie od czapy i zupełnie nie w temacie wątku/warsztatu - a kiedy będzie galeria Mi-6PŻ2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, abtb napisał: To ja zapytam tak zupełnie od czapy i zupełnie nie w temacie wątku/warsztatu - a kiedy będzie galeria Mi-6PŻ2? Zapewne jak porobię zdjęcia... czyli jak zrobię wszystkie podobne do niego UH/HH/SH/MH-60 albo może trochę wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi