jakub476 Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Model można powiedzieć złożony w miesiąc, z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że to widać, ale źle nie jest. Spasowanie Aoshimy jak zwykle zawiodło, spor szlifowałem przednie klosze. Zdjęcia różne bo jakoś ten kolor nie chciał wyglądać na zdjęciach tak dobrze jak na żywo i kombinowałem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Dla mnie bardzo ważne jest osadzenie kół względem nadwozia, to jest druga rzecz zaraz po lakierze która ma największy wpływ na wygląd. W tym modelu te dwie rzeczy są perfekcyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Szyby lakierowałeś? Bo jest na nich tęcza , czy to po prostu ten plastik tak pryzmatuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Lipca 2021 Autor Share Napisano 4 Lipca 2021 Szyb nie lakierowałem, to efekt filtra polaryzacyjnego na obiektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi