krzychu83 Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Cześć Rozgrzebałem "walkera" z uniwersum Maschinen Krieger. Panzer Aufklärungs T.W.47/P1,P2 Jak na razie wieża złożona, Surfecerem 500 zrobiłem delikatną strukturę odlewu Pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2021 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 kuro-czołg będę zaglądał co się z tego ulepi..... swoją drogą zastanawiają mnie jakie mają przemyślenia "projektanci" takich wytworów SF którzy pancerną wieżę z działem stawiają na "podwoziu" całkowicie nieopancerzonym z układem napędowym, siłownikami i całym instalacyjnym tałatajstwem na wierzchu podatnym na ostrzał ze zwykłej cięższej broni ręcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 12 Lipca 2021 Autor Share Napisano 12 Lipca 2021 3 godziny temu, M.A.V. napisał: kuro-czołg będę zaglądał co się z tego ulepi..... swoją drogą zastanawiają mnie jakie mają przemyślenia "projektanci" takich wytworów SF... Hehehe , zostaw, nie próbuj, toż to sci-fi, rok 2886 itp, realizm tu nie ma czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 niby racja ale mimo wszystko lubię jak SF opiera się choć na niewielkiej "militarnej" logice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 18 Lipca 2021 Autor Share Napisano 18 Lipca 2021 "Ropucha" złożona, dodałem kilka elementów fototrawionych z magazynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lipca 2021 Share Napisano 18 Lipca 2021 w pierwszej chwili myślałem że ma łapki zamontowane tyłem do przodu.... ale wróciłem na początek gdzie jest foto na pudełku i się okazuje że jest OK hehehe projektanci tego zestawu nie przestają mnie zadziwiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 taki mały szkic podstawki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 widzę że gadżety od Przemka w użyciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 tak, ładny wydruk, a przy tej skali druk 3d to jedyny ratunek (oprócz własnej twórczości). Nic nie ma, kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 podkłady nałożone oraz wstępne cienie i rozjaśnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 planujesz jakieś kamo czy jednolity ? ma ten zestaw w ogóle jakieś kalki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 (edytowane) jednolity, Khaki Grey Kalki oczywiście, że ma, aczkolwiek nie będę się nimi wzorował , numery mi się średnio podobają więc wykorzystam już niepotrzebne od Tu-2 Edytowane 24 Lipca 2021 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, krzychu83 napisał: świetne te czachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 35 minut temu, M.A.V. napisał: świetne te czachy o nich myślę właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 51 minut temu, bulik58 napisał: Ladny zabol, podoba sie. Moze taki kamuflaz ? Nikt ci nie zarzuci ze malowanie to sci fiction? hehe, też myślałem a czymś podobnym, nawet szukałem zdjęć różnych ropuch i ich kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 28 Lipca 2021 Autor Share Napisano 28 Lipca 2021 płaz dostał kalki i weathering ( jeszcze matu nie naniosłem pobawiłem się w budwolańca trochę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Lipca 2021 Share Napisano 28 Lipca 2021 Pięknie. Zastanawiam się tylko, po co zamontowali wielką motocyklową lampę? Szperacz mocny powinien być moim zdaniem, do wyłuskiwania najmniejszego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 31 Lipca 2021 Autor Share Napisano 31 Lipca 2021 (edytowane) W dniu 28.07.2021 o 20:04, Marcin M. napisał: Pięknie. Zastanawiam się tylko, po co zamontowali wielką motocyklową lampę? Szperacz mocny powinien być moim zdaniem, do wyłuskiwania najmniejszego ruchu. Dzięki. Tego zapewne najstarsi indianie nie więdzą Być może to jest jego (Yokoyamy) wizja szperacza Tymczasem prace budowlane ciąg dalszy, pomalowany chodnik i bruk oraz popracowałem nad stolarką okienną i podłogową Edytowane 31 Lipca 2021 przez krzychu83 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Lipca 2021 Share Napisano 31 Lipca 2021 Pognij trochę ten parapet, bo by się nie ostał chyba taki. Bruk ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2021 W dniu 31.07.2021 o 15:17, Marcin M. napisał: Pognij trochę ten parapet, bo by się nie ostał chyba taki. Bruk ok. Tak, ale to pod koniec, jak gruzowisko będę robił, to ostatecznie co niego się pognie Tymczasem trochę malowanka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Bardzo ładna stolarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 2.08.2021 o 21:54, Marcin M. napisał: Bardzo ładna stolarka. Dziękuję To już jest koniec. "Trochę" czasu zajęło doprowadzenie podstawki do jako takiego wyglądu. Może jutro zdążą go obfotografować, jęśli nie to po urlopie. Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez krzychu83 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi