Nexus Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Będąc w centrali Renault Truck w Lyonie nie zapomniałem o kolegach cywilach z forum i zrobiłem parę fotek Jednym ze stojących na placu, obok całego mnóstwa demówek, był Renault Kerax 500. Szybki walkaround i efekt zamieszczam poniżej. Reszta zdjęć z placu w dziale 1:1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Maja 2008 Super zdjęcia. Napewno sie przydadzą Wielkie dzięki Nexus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 No bardzo fajny walkaround , kerax ładnie prezentuje sie pod wywrotką 8x8 jak sie nie myle . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Będąc w centrali Renault Truck w Lyonie nie zapomniałem o kolegach cywilach z forum Dzięki za pamięć o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Ładny samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Niech Wam na zdrowie będzie Macie jak w banku, że w miarę możliwości będę robił zdjęcia nie tylko wojaczki, ale i cywilki. Od trzech dni w centrum Magnolia we Wrocławiu można obejrzeć na żywo Lamborghini Gallardo w wersji z przeszkloną klapą silnika. Może uda mi się tam dzisiaj podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 No właśnie słyszałem o tej wystawie z tego co wiem to jest tam więcej ciekawych aut więc jakbyś mógł to inne też możesz sfocić A co do Renówki to fajna Ciekaw jestem kiedy ktoś się podejmnie jej budowy Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Szkoda że nie zrobiłeś "walkaround" nowego Renault Magnum widzę że stały na placu ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Sorki za OT ale czy ma ktoś może foty z moto show z Katowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Pewnie zrobiłbym walkaround większej ilości pojazdów, ale brakowało mi czasu. Byłem tam tylko kilka godzin... żałowałem, że uciekł mi chyba Kerax w wersji rajdowej. Widziałem go w okolicach pory obiadowej, a po powrocie późnym popołudniem już go nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 janex mój kolega tam był jak chczesz fotki do zagadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi