jacek Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 Witam szanowne grono oglądaczy. Chciałbym przedstawić wam swój najnowszy ulepek ze stajni Mister Crafta czyli Su-7 BKŁ w rodzimym malowaniu. Nie będę się rozpisywał na temat trudności które mnie spotkały w czasie jego budowy, ponieważ opis tych męczarni można zobaczyć w zakładce Warsztat pod nazwą; Su-7 BKL 1/48 Mister Craft Co do jakości zdjęć to od razu się usprawiedliwię że dopiero zaczynam przygodę z namiotem i oświetleniem oraz ustawieniami aparatu więc wyszło jak wyszło. Jeśli chodzi o sam model to ocenicie sami. Wiele błędów sam dostrzegam, lecz wiele też przyniósł mi on nauki i doświadczeń. Wszakże to mój pierwszy aluminiak. Postanowiłem ukazać go w wersji nieco styranej co na pewno nie umknie waszej uwadze. Zatem czekam na opinię i krytykę. Miłego oglądania. 4 Cytuj
kapsel Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 Śledziłem warsztat więc zdaję sobie sprawę z trudności jakie napotkałeś w procesie budowy. Tym bardziej znam nieco temat, gdyż sam zmęczyłem tej samej jakości Smera ( Su 22 ). Suczka prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Dobra robota Cytuj
Slawek_26869 Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 chciałbym, żeby moja "suczka" (pierwszy wypusy OEZ-a z 1989) tak wyglądała jak się w końcu za nią wezmę Cytuj
jacek Napisano 20 Lipca 2021 Autor Napisano 20 Lipca 2021 Teraz dopiero widzę że nie poodklejałem m maskownic na lampach. Ale wstyd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi