jacek Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Witam szanowne grono oglądaczy. Chciałbym przedstawić wam swój najnowszy ulepek ze stajni Mister Crafta czyli Su-7 BKŁ w rodzimym malowaniu. Nie będę się rozpisywał na temat trudności które mnie spotkały w czasie jego budowy, ponieważ opis tych męczarni można zobaczyć w zakładce Warsztat pod nazwą; Su-7 BKL 1/48 Mister Craft Co do jakości zdjęć to od razu się usprawiedliwię że dopiero zaczynam przygodę z namiotem i oświetleniem oraz ustawieniami aparatu więc wyszło jak wyszło. Jeśli chodzi o sam model to ocenicie sami. Wiele błędów sam dostrzegam, lecz wiele też przyniósł mi on nauki i doświadczeń. Wszakże to mój pierwszy aluminiak. Postanowiłem ukazać go w wersji nieco styranej co na pewno nie umknie waszej uwadze. Zatem czekam na opinię i krytykę. Miłego oglądania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 I ciąg dalszy; 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Śledziłem warsztat więc zdaję sobie sprawę z trudności jakie napotkałeś w procesie budowy. Tym bardziej znam nieco temat, gdyż sam zmęczyłem tej samej jakości Smera ( Su 22 ). Suczka prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 chciałbym, żeby moja "suczka" (pierwszy wypusy OEZ-a z 1989) tak wyglądała jak się w końcu za nią wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 Teraz dopiero widzę że nie poodklejałem m maskownic na lampach. Ale wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi